Dionne Stax en Carrie ten Napel in RTL Boulevard over toekomstplannen en 'Droomhuis gezocht'

Dionne Stax en Carrie ten Napel in RTL Boulevard over toekomstplannen en 'Droomhuis gezocht'

<em>Dionne Stax</em> en <em>Carrie ten Napel</em> in <em>RTL Boulevard</em> over toekomstplannen en '<em>Droomhuis gezocht'</em> Vrijdag 4 november gaat een nieuw seizoen 'Droomhuis gezocht' van start. Presentatrices Dionne Stax en Carrie ten Napel helpen Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Aan RTL Boulevard vertellen de dames over hun eigen toekomstplannen. Dionne wil nu nog lekker rondreizen. Zij en haar vriend hebben allebei een eigen huis en dat bevalt goed. Carrie heeft ook nog niet de behoefte om een huis in het buitenland te kopen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf vrijdag 4 november wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dionne Stax en Carrie ten Napel in RTL Boulevard over toekomstplannen en 'Droomhuis gezocht'

Vrijdag 4 november gaat een nieuw seizoen 'Droomhuis gezocht' van start. Presentatrices Dionne Stax en Carrie ten Napel helpen Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Aan RTL Boulevard vertellen de dames over hun eigen toekomstplannen. Dionne wil nu nog lekker rondreizen. Zij en haar vriend hebben allebei een eigen huis en dat bevalt goed. Carrie heeft ook nog niet de behoefte om een huis in het buitenland te kopen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf vrijdag 4 november wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV