Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Droomhuis Gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht op NPO 1. Carrie ten Napel en Dionne Stax helpen Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Dat brengt hen onder meer naar Zweden en de Italiaanse streek Lunigiana. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Droomhuis gezocht start vrijdag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » VaderSandor en Diana zijn verknocht aan Cambrils, een gebied tussen Barcelona en Valencia. Er is geen massatoerisme, het is goed bereikbaar vanaf Nederland en het is er vrijwel altijd zonnig. Sandor heeft de half-Spaanse Diana kennis laten maken met deze plek, nadat hij er vroeger veelvuldig met de caravan kwam. Sinds de vader van Diana is overleden, is de droom concreter geworden. Romeinse tijdZijn nalatenschap wordt ingezet ten behoeve van het budget: 350.000 euro. Dionne laat het stel drie potentiële huizen zien. Ondertussen neemt Carrie een kijkje in Tarragona. De stad was ooit het Barcelona van Spanje. Tussen de overblijfselen uit de Romeinse tijd ontdekt Carrie hoe 'castellers' worden gebouwd. Ook een bezoek aan Siurana staat op de planning, één van de mooiste dorpjes van Catalonië. Bekijk ook Wilfred Genee over Dionne Stax in Van onschatbare waarde: "Dat kan iedereen, beetje flirten" Bekijk deze video » Video: Humberto Tan houdt lippen stijf op elkaar over affaire Dionne Stax Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond begint het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht op NPO 1. Carrie ten Napel en Dionne Stax helpen Nederlanders bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland. Dat brengt hen onder meer naar Zweden en de Italiaanse streek Lunigiana.

Vader
Sandor en Diana zijn verknocht aan Cambrils, een gebied tussen Barcelona en Valencia. Er is geen massatoerisme, het is goed bereikbaar vanaf Nederland en het is er vrijwel altijd zonnig. Sandor heeft de half-Spaanse Diana kennis laten maken met deze plek, nadat hij er vroeger veelvuldig met de caravan kwam. Sinds de vader van Diana is overleden, is de droom concreter geworden.

Romeinse tijd
Zijn nalatenschap wordt ingezet ten behoeve van het budget: 350.000 euro. Dionne laat het stel drie potentiële huizen zien. Ondertussen neemt Carrie een kijkje in Tarragona. De stad was ooit het Barcelona van Spanje. Tussen de overblijfselen uit de Romeinse tijd ontdekt Carrie hoe 'castellers' worden gebouwd. Ook een bezoek aan Siurana staat op de planning, één van de mooiste dorpjes van Catalonië.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Droomhuis Gezocht

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV