Nieuw seizoen Droomhuis gezocht start vrijdag: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Droomhuis gezocht start vrijdag: bekijk de eerste beelden

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Droomhuis gezocht van start, in het programma helpen Dionne Stax en Carrie ten Napel mensen die een nieuw stulpje zoeken in het buitenland. Vanavond kun je de zoektocht volgen van Sandor en Diana, zij gaan naar Spanje om hun ideale woning te vinden. En Carrie doet ondertussen onderzoek naar de omgeving.

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht hieronder.

Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf vrijdag 4 november wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Droomhuis gezocht</em> start vrijdag: bekijk de eerste beelden Vanavond gaat een nieuw seizoen van Droomhuis gezocht van start, in het programma helpen Dionne Stax en Carrie ten Napel mensen die een nieuw stulpje zoeken in het buitenland. Vanavond kun je de zoektocht volgen van Sandor en Diana, zij gaan naar Spanje om hun ideale woning te vinden. En Carrie doet ondertussen onderzoek naar de omgeving. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht hieronder. Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf vrijdag 4 november wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv. De Grote Kleine Treinencompetitie: wat weten deelnemers van grote treinen? Bekijk deze video » Dionne Stax en Carrie ten Napel in RTL Boulevard over toekomstplannen en 'Droomhuis gezocht' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV