Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint een nieuw seizoen van het programma Meer dan goud, waarin voormalige topsporters met elkaar in gesprek gaan. Wat hebben de medailles en de topsport hen opgeleverd, gekost en geleerd? En wat en wie blijken uiteindelijk meer waard dan goud? KasteelZes oud-topsporters delen een week lang hun leven onder het dak van het veertiende-eeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen. In een intieme setting, zonder interviewer of presentator, voeren ze bijzondere en openhartige gesprekken. Aan de hand van foto’s van bijzondere momenten uit hun sport- en privéleven herbeleven ze zo met elkaar hoogte- en dieptepunten. DeelnemersDe sporters die dit seizoen met elkaar in gesprek gaan zijn Marianne Timmer, Michael Boogerd, Henk Grol, Marlou van Rhijn, Gregory Sedoc en Nicolien Sauerbreij. In de eerste aflevering staat Marianne Timmer centraal, een boerendochter die wereldberoemd werd in eigen land. Ze vertelt over haar grote liefde, de ruzie met haar vader en hoe één datum haar leven meerdere keren volledig op z'n kop zette. Bekijk ook Marianne Timmer bij HLF8 over haar hechte vriendschap met Louis van Gaal (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond begint een nieuw seizoen van het programma Meer dan goud, waarin voormalige topsporters met elkaar in gesprek gaan. Wat hebben de medailles en de topsport hen opgeleverd, gekost en geleerd? En wat en wie blijken uiteindelijk meer waard dan goud?

Kasteel
Zes oud-topsporters delen een week lang hun leven onder het dak van het veertiende-eeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen. In een intieme setting, zonder interviewer of presentator, voeren ze bijzondere en openhartige gesprekken. Aan de hand van foto’s van bijzondere momenten uit hun sport- en privéleven herbeleven ze zo met elkaar hoogte- en dieptepunten.

Deelnemers
De sporters die dit seizoen met elkaar in gesprek gaan zijn Marianne Timmer, Michael Boogerd, Henk Grol, Marlou van Rhijn, Gregory Sedoc en Nicolien Sauerbreij. In de eerste aflevering staat Marianne Timmer centraal, een boerendochter die wereldberoemd werd in eigen land. Ze vertelt over haar grote liefde, de ruzie met haar vader en hoe één datum haar leven meerdere keren volledig op z'n kop zette.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Meer Dan Goud

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV