Tom Egbers vertelt over verslag van WK in Qatar: 'We worden in de gaten gehouden'

Tom Egbers vertelt over verslag van WK in Qatar: 'We worden in de gaten gehouden'

Vrijdag 4 november 2022 om 08:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Tom Egbers</em> vertelt over verslag van WK in <em>Qatar</em>: 'We worden in de gaten gehouden' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Binnenkort vertrekt Tom Egbers namens de NOS naar Qatar om verslag te doen van het omstreden WK voetbal in het oliestaatje. Bij Op1 vertelt Egbers dat alle journalisten in Qatar waarschijnlijk sterk in de gaten worden gehouden door de autoriteiten, want wee je gebeente als er kritische uitzendingen gemaakt worden. Toch wil de NOS proberen om mensen te spreken die hebben gebouwd aan de stadions. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tom Egbers vertelt over verslag van WK in Qatar: 'We worden in de gaten gehouden'

Binnenkort vertrekt Tom Egbers namens de NOS naar Qatar om verslag te doen van het omstreden WK voetbal in het oliestaatje. Bij Op1 vertelt Egbers dat alle journalisten in Qatar waarschijnlijk sterk in de gaten worden gehouden door de autoriteiten, want wee je gebeente als er kritische uitzendingen gemaakt worden. Toch wil de NOS proberen om mensen te spreken die hebben gebouwd aan de stadions.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's