Alexander Klöpping: 'TikTok moet verboden worden' (Jinek)

Alexander Klöpping: 'TikTok moet verboden worden' (Jinek)

Friday 4 November 2022 om 09:12

Het immens populaire platform TikTok ligt nogal onder vuur, vanwege onduidelijkheid over wat China (waar het bedrijf gevestigd is) zoal met de data doet maar ook zou het land de bezoekers kunnen beïnvloeden op een manier die we niet moeten willen. Tech-expert Alexander Klöpping vindt eigenlijk dat we TikTok 'gewoon' moeten verbieden in Europa. Zijn toelichting zie je hieronder:

Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Jinek van donderdag 3 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Alexander Klöpping: '<em>TikTok</em> moet verboden worden' (Jinek) Het immens populaire platform TikTok ligt nogal onder vuur, vanwege onduidelijkheid over wat China (waar het bedrijf gevestigd is) zoal met de data doet maar ook zou het land de bezoekers kunnen beïnvloeden op een manier die we niet moeten willen. Tech-expert Alexander Klöpping vindt eigenlijk dat we TikTok 'gewoon' moeten verbieden in Europa. Zijn toelichting zie je hieronder: Hieronder zie je een fragment van de uitzending van Jinek van donderdag 3 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Alexander Klöpping: 'TikTok moet verboden worden' (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's