Jinek: Gerard Joling & Buddy Vedder over nieuw seizoen <em>The Masked Singer</em> gemist? | Gids.tv

Jinek: Gerard Joling & Buddy Vedder over nieuw seizoen The Masked Singer gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-11-03 22:04:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 3 november.

  • Je schrijft je in voor een realityprogramma en je wordt ook nog uitgekozen. Camera's draaien en wekenlang volgen hoogte- en dieptepunten elkaar in rap tempo op. Het programma is even je hele wereld, maar dan gaan de camera's uit. En dan? Oud-HNTM deelnemer Daelorian van der Kolk en winnaar van De Bachelor Merel Beks geven een inkijkje.

  • Vandaag heeft de rechtbank bepaald dat de strafzaak over de moord op Peter R. de Vries over moet. Wat voor gevolgen dit heeft en hoe dat is voor de familie bespreken we met Annemiek van Spanje, advocaat van de familie, en misdaadjournalist Paul Vugts.

  • Vanaf morgen wordt de vrijdagavond weer gevuld met zingende olifanten en dansende panda's.Buddy Vedder en Gerard Joling zijn vanavond te gast, mét kersverse beelden van het nieuwe seizoen van The Masked Singer.

  • Als het over social media gaat hebben we het al snel over Facebook, Twitter en…Elon Musk. Maar als we het ergens over moeten hebben dan is het TikTok. Nog nooit groeide een social mediaplatform zo snel, nog nooit was een app zo verslavend en nog nooit waren de zorgen zo groot. Techondernemer Alexander Klöpping praat ons bij over het laatste nieuws.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws