Raven vraagt Waylon: 'Thuis beetje goed kunnen maken?' (Boerderij van Dorst)

Raven vraagt Waylon: 'Thuis beetje goed kunnen maken?' (Boerderij van Dorst)

Vrijdag 4 november 2022 om 11:33

Zondag is te zien hoe Waylon lekker meeklust in Boerderij van Dorst maar daarnaast ook te maken krijgt met vragen over zijn privé-leven, vanwege alle ophef rondom zijn vreemdgaan: 'Heb je het thuis weer een beetje goed kunnen maken, na al dat geouwehoer", vraagt Raven hem op de man af.

'Niet perse chique'
De zanger reageert openhartig en kruipt door het stof: 'Het was niet perse chique. Ik ben natuurlijk zelf gewoon de klootzak die dat gedaan heeft.' Ook laat hij weten spijt te hebben van alles.

Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst met Waylon hieronder

Raven vraagt <em>Waylon</em>: 'Thuis beetje goed kunnen maken?' (<em>Boerderij van Dorst</em>) Zondag is te zien hoe Waylon lekker meeklust in Boerderij van Dorst maar daarnaast ook te maken krijgt met vragen over zijn privé-leven, vanwege alle ophef rondom zijn vreemdgaan: 'Heb je het thuis weer een beetje goed kunnen maken, na al dat geouwehoer", vraagt Raven hem op de man af. 'Niet perse chique'De zanger reageert openhartig en kruipt door het stof: 'Het was niet perse chique. Ik ben natuurlijk zelf gewoon de klootzak die dat gedaan heeft.' Ook laat hij weten spijt te hebben van alles. Bekijk het fragment van Boerderij van Dorst met Waylon hieronder Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jaimie Vaes in Boerderij van Dorst: 'Mijn lichaam was één grote stressbal' Bekijk deze video » Raven van Dorst tegen Israel (Ruinerwold): ‘Je bent vaker op boerderij geweest’ Bekijk deze video » Katja Schuurman WOEST op Story: 'Ik was niet dronken en verward en wil niet met Nena in de sauna' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Raven vraagt Waylon: 'Thuis beetje goed kunnen maken?' (Boerderij van Dorst)

Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's