Raven van Dorst tegen Israel (Ruinerwold): ‘Je bent vaker op boerderij geweest’

Raven van Dorst tegen Israel (Ruinerwold): ‘Je bent vaker op boerderij geweest’

Maandag 31 oktober 2022 om 12:03

Zondag kon je kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst. Deze keer waren Jamie Vaes en Israel van Dorsten te gast, in het programma steken ze de handen uit de mouwen en praten ze openhartig met Raven.

Lees verder onder de video.

Raven van Dorst tegen <em>Israel (Ruinerwold)</em>: ‘Je bent vaker op boerderij geweest’ Zondag kon je kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst. Deze keer waren Jamie Vaes en Israel van Dorsten te gast, in het programma steken ze de handen uit de mouwen en praten ze openhartig met Raven. Lees verder onder de video. Jamie Vaes open over relatie met Lil KleineJamie Vaes praat onder meer over haar relatie met Lil Kleine, deze liep begin dit jaar op de klippen nadat beelden naar buiten kwamen waarop hij haar gruwelijk mishandelt. Israel van Dorsten is een van de negen kinderen van Ruinerwold, die jaren onder het bizarre bewind van hun vader leefden. “Jij bent wel vaker op een boerderij geweest”, grapt Raven tegen Israel. Bekijk de beelden van Boerderij van Dorst hierboven. Boerderij van Dorst is elke zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Zien: Raven van Dorst vraagt Waylon naar thuissituatie in nieuw seizoen Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Jaimie Vaes in Boerderij van Dorst: 'Mijn lichaam was één grote stressbal' Bekijk deze video »

Jamie Vaes open over relatie met Lil Kleine
Jamie Vaes praat onder meer over haar relatie met Lil Kleine, deze liep begin dit jaar op de klippen nadat beelden naar buiten kwamen waarop hij haar gruwelijk mishandelt. Israel van Dorsten is een van de negen kinderen van Ruinerwold, die jaren onder het bizarre bewind van hun vader leefden. “Jij bent wel vaker op een boerderij geweest”, grapt Raven tegen Israel.

Bekijk de beelden van Boerderij van Dorst hierboven.

Boerderij van Dorst is elke zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's