Francis (Over Mijn Lijk) vindt dat ze niet mag klagen: ‘Waarderen wat er wél is’

Francis (Over Mijn Lijk) vindt dat ze niet mag klagen: ‘Waarderen wat er wél is’

Francis is op de reünie van Over Mijn Lijk openhartig over haar situatie. Haar hersentumor is stabiel, maar ze heeft wel erg veel klachten door haar bloedziekte. Francis heeft weinig energie en is oververmoeid. En dat maakt haar emotioneel. “Ik ben er wel bijna vier jaar dus ik vind dat ik niet mag klagen. Je moet ook waarderen wat er wél is, vind ik.”

Bekijk het fragment van de reünie van Over Mijn Lijk, die te streamen is op NPO Start, hieronder. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv.

Francis (<em>Over Mijn Lijk</em>) vindt dat ze niet mag klagen: ‘Waarderen wat er wél is’ Francis is op de reünie van Over Mijn Lijk openhartig over haar situatie. Haar hersentumor is stabiel, maar ze heeft wel erg veel klachten door haar bloedziekte. Francis heeft weinig energie en is oververmoeid. En dat maakt haar emotioneel. “Ik ben er wel bijna vier jaar dus ik vind dat ik niet mag klagen. Je moet ook waarderen wat er wél is, vind ik.” Bekijk het fragment van de reünie van Over Mijn Lijk, die te streamen is op NPO Start, hieronder. Je kunt alle afleveringen van Over Mijn Lijk terugkijken bij Gids.tv. Roy Oude Rikerink over reünie Over Mijn Lijk: "Geniet van alle mooie momenten" Bekijk deze video » Over Mijn Lijk: Irene heeft nog maximaal 1 jaar te leven, hoopt moeder weer te zien Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV