Hij, zij, hen: Daniel was non-binair, gaat nu toch als vrouw door het leven

Hij, zij, hen: Daniel was non-binair, gaat nu toch als vrouw door het leven

Vrijdag 4 november 2022 om 17:20

Daniel identificeerde zich eerder als non-binair, zo is te zien in Hij, zij, hen. Maar even later gaat Jan Kooiman kijken bij Daniel en het blijkt dat de situatie is veranderd. Daniel besluit toch om voortaan als vrouw, als Savannah, door het leven te gaan. "Ik wist het eigenlijk wel al van binnen", vertelt ze. "Nu ben ik er echt content mee."

Bekijk het fragment van Hij, zij, hen hieronder.

Hij, zij, hen is elke dinsdag rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hij, zij, hen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hij, zij, hen</em>: Daniel was non-binair, gaat nu toch als vrouw door het leven Daniel identificeerde zich eerder als non-binair, zo is te zien in Hij, zij, hen. Maar even later gaat Jan Kooiman kijken bij Daniel en het blijkt dat de situatie is veranderd. Daniel besluit toch om voortaan als vrouw, als Savannah, door het leven te gaan. "Ik wist het eigenlijk wel al van binnen", vertelt ze. "Nu ben ik er echt content mee." Bekijk het fragment van Hij, zij, hen hieronder. Hij, zij, hen is elke dinsdag rond 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hij, zij, hen terugkijken bij Gids.tv. Sem had eetstoornis (Hij, zij, hen): ‘Ik vond mezelf niet te dik, maar te vrouwelijk’ Bekijk deze video »
TV :
Hij, zij, hen: Daniel was non-binair, gaat nu toch als vrouw door het leven


Actuele video's

Meer actuele video's