Veronica Offside gemist? Dick Advocaat hint op nieuwe trainingsklus

Veronica Offside gemist? Dick Advocaat hint op nieuwe trainingsklus

Zaterdag 5 november 2022 om 10:15

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? <em>Dick Advocaat</em> hint op nieuwe trainingsklus Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Dick Advocaat was vrijdagavond te gast in het voetbalpraatprogramma Veronica Offside. De 75-jarige Hagenees kondigde twee jaar geleden zijn pensioen aan, maar in het programma hint hij op een nieuwe trainingsklus: "Het is stil, maar er komt nog wel wat." Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Dick Advocaat was vrijdagavond te gast in het voetbalpraatprogramma Veronica Offside. De 75-jarige Hagenees kondigde twee jaar geleden zijn pensioen aan, maar in het programma hint hij op een nieuwe trainingsklus: "Het is stil, maar er komt nog wel wat."

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's