Andy van der Meijde betrapt door bondscoach Dick Advocaat: "Ik liet een meisje komen"

Andy van der Meijde betrapt door bondscoach Dick Advocaat: "Ik liet een meisje komen"

Vrijdag 26 augustus 2022 om 21:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 26 augustus terugkijken bij Gids.tv.

Oud-voetballer Andy van der Meijde denkt met plezier terug aan zijn tijd onder Dick Advocaat bij het Nederlands elftal. Andy geeft in Veronica Offside toe hij door de Kleine Generaal eens betrapt is met een meisje op zijn kamer.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Andy van der Meijde</em> betrapt door bondscoach <em>Dick Advocaat</em>: &quot;Ik liet een meisje komen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 26 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside van 26 augustus terugkijken bij Gids.tv. Oud-voetballer Andy van der Meijde denkt met plezier terug aan zijn tijd onder Dick Advocaat bij het Nederlands elftal. Andy geeft in Veronica Offside toe hij door de Kleine Generaal eens betrapt is met een meisje op zijn kamer. Tekst gaat verder onder de video. Domme fout"Dick heeft mij een keer betrapt. Wij zaten in Noordwijk en ik verveelde me een beetje. We moesten om twaalf uur op de kamer zijn en ik had nog twee uurtjes, dus ik liet even een meisje komen", aldus Andy van der Meijde. De oud-voetballer noemt het een 'domme fout' maar benadrukt dat het wel lekker was. Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Domme fout
"Dick heeft mij een keer betrapt. Wij zaten in Noordwijk en ik verveelde me een beetje. We moesten om twaalf uur op de kamer zijn en ik had nog twee uurtjes, dus ik liet even een meisje komen", aldus Andy van der Meijde. De oud-voetballer noemt het een 'domme fout' maar benadrukt dat het wel lekker was.

Veronica Offside is iedere maandag- en vrijdagavond om 20.25 uur te zien bij Veronica. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's