Merel Westrik in Jinek over programma Baby in het Buitenland: 'Ik was in shock' (video)

Merel Westrik in Jinek over programma Baby in het Buitenland: 'Ik was in shock' (video)

Saturday 5 November 2022 om 09:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Merel Westrik in <em>Jinek</em> over programma <em>Baby in het Buitenland</em>: 'Ik was in shock' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Merel Westrik vertelde vrijdag bij Jinek over een bijzonder bezoek dat ze bracht aan de Verenigde Staten voor haar nieuwe programma Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland. Daar ontmoette ze namelijk een gezin waarin vuurwapens nóg belangrijker zijn dat het babygeluk. Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is vanaf woensdag 2 november wekelijks om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Merel Westrik in Jinek over programma Baby in het Buitenland: 'Ik was in shock' (video)

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Merel Westrik vertelde vrijdag bij Jinek over een bijzonder bezoek dat ze bracht aan de Verenigde Staten voor haar nieuwe programma Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland. Daar ontmoette ze namelijk een gezin waarin vuurwapens nóg belangrijker zijn dat het babygeluk.

Het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is vanaf woensdag 2 november wekelijks om 21.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's