Jinek: Lisa Loeb schreef openhartig boek over angststoornis gemist? | Gids.tv

Jinek: Lisa Loeb schreef openhartig boek over angststoornis gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-11-04 22:15:00

Uitzending van Jinek gemist?

Jinek: Lisa Loeb schreef openhartig boek over angststoornis Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 4 november. Lisa Loeb heeft succes als cabaretier, zangeres en werd bekend door haar winst van De Slimste Mens in 2021. Maar de afgelopen jaren had ook een keerzijde: ze leeft met een angststoornis. Over hoe ze hier mee omgaat, schreef ze het openhartige boek ‘Bang’. Vanavond vertelt ze er over bij Jinek. Vanavond begint het nieuwe seizoen van The Masked Singer, direct nadat de uitzending is afgelopen spreekt Eva Jinek met de eerste afvaller van het programma. We bespreken de nieuwsweek met Merel Westrik en Coks Donders. Later volgen meer gasten.
Uitzending :
Jinek: Lisa Loeb schreef openhartig boek over angststoornis
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van Jinek gemist? Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 4 november.

  • Lisa Loeb heeft succes als cabaretier, zangeres en werd bekend door haar winst van De Slimste Mens in 2021. Maar de afgelopen jaren had ook een keerzijde: ze leeft met een angststoornis. Over hoe ze hier mee omgaat, schreef ze het openhartige boek ‘Bang’. Vanavond vertelt ze er over bij Jinek.

  • Vanavond begint het nieuwe seizoen van The Masked Singer, direct nadat de uitzending is afgelopen spreekt Eva Jinek met de eerste afvaller van het programma.

  • We bespreken de nieuwsweek met Merel Westrik en Coks Donders.

  • Later volgen meer gasten.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws