Liedje op het eerste gezicht gemist? Floor en Luc treden op met 'Perfect'

Liedje op het eerste gezicht gemist? Floor en Luc treden op met 'Perfect'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Liedje op het eerste gezicht</em> gemist? <em>Floor en Luc</em> treden op met 'Perfect' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Floor en Luc hebben gekozen voor het intieme nummer 'Perfect' van Ed Sheeran. Het zingen gaat de twee prima af en ook de stemmen lijken perfect bij elkaar te passen, maar is het genoeg voor een match? Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Floor en Luc hebben gekozen voor het intieme nummer 'Perfect' van Ed Sheeran. Het zingen gaat de twee prima af en ook de stemmen lijken perfect bij elkaar te passen, maar is het genoeg voor een match?

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's