Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is er een gloednieuw format te zien op SBS6. In de nieuwe datingshow Liedje op het eerste gezicht worden liefde en muziek met elkaar gecombineerd. Singles zingen op hun allereerste blind date namelijk een romantisch liefdesduet - en dat zorgt voor bijzondere televisie! Alle fragmenten uit deze uitzending Zaterdag in Liedje op het eerste gezicht: Vinden deze vrijgezellen de liefde bij elkaar? Bekijk deze video » Liedje op het Eerste Gezicht gemist? Charmaine en Maikel zingen 'I'll Never Fall in Love Again' Bekijk deze video » Floor en Nick zingen romantisch duet in Liedje op het eerste gezicht: 'Like I'm Gonna Lose You' Bekijk deze video » Liedje op het eerste gezicht gemist? Kim gaat uit de kleren tijdens duet met Luc Bekijk deze video » Liedje op het eerste gezicht gemist? Kim en Maikel treden op met 'Time of My Life' Bekijk deze video » Charmaine en Nick treden in Liedje op het eerste gezicht op met 'True Colors' Bekijk deze video » Zien: Kim en Nick lijken elkaar gevonden te hebben in Liedje op het eerste gezicht Bekijk deze video » Liedje op het eerste gezicht gemist? Floor en Luc treden op met 'Perfect' Bekijk deze video » Floor en Maikel treden in Liedje op het eerste gezicht op met 'Ordinary People' Bekijk deze video » Charmaine en Luc knallen in Liedje op het eerste gezicht met 'I'm Yours' Bekijk deze video » VerhaalIn elke aflevering van Liedje op het eerste gezicht zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen. Ze dragen zelf een liedje aan: achter elke keuze schuilt een bijzonder verhaal. Tijdens de repetities met een professionele zangcoach reageren de singles op elkaars muzikale keuze. Als de voorbereidingen zijn afgerond, is het moment aangebroken! Tijd om op te treden en om elkaar voor het eerst te zien. Ongezouten meningBeide singles starten met zingen en pas halverwege het duet volgt de reveal. Alsof dat moment niet al spannend genoeg is, moeten ze ook meteen met elkaar dansen, tijdens een instrumentaal stukje. Passen niet alleen hun stemmen, maar ook hun moves bij elkaar? Familie en vrienden kijken achter de schermen mee en geven hun ongezouten mening aan presentatrices Wendy van Dijk en Edsilia Rombley. Maar: slaat de vonk over? Zo ja, dan valt er ook nog geld te verdienen! Bekijk ook Video: Liedje Op Het Eerste Gezicht-presentatrices over nieuwe SBS6-datingshow Bekijk deze video » Liedje op het eerste gezicht vanaf 5 november op SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is er een gloednieuw format te zien op SBS6. In de nieuwe datingshow Liedje op het eerste gezicht worden liefde en muziek met elkaar gecombineerd. Singles zingen op hun allereerste blind date namelijk een romantisch liefdesduet - en dat zorgt voor bijzondere televisie!

Verhaal
In elke aflevering van Liedje op het eerste gezicht zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen. Ze dragen zelf een liedje aan: achter elke keuze schuilt een bijzonder verhaal. Tijdens de repetities met een professionele zangcoach reageren de singles op elkaars muzikale keuze. Als de voorbereidingen zijn afgerond, is het moment aangebroken! Tijd om op te treden en om elkaar voor het eerst te zien.

Ongezouten mening
Beide singles starten met zingen en pas halverwege het duet volgt de reveal. Alsof dat moment niet al spannend genoeg is, moeten ze ook meteen met elkaar dansen, tijdens een instrumentaal stukje. Passen niet alleen hun stemmen, maar ook hun moves bij elkaar? Familie en vrienden kijken achter de schermen mee en geven hun ongezouten mening aan presentatrices Wendy van Dijk en Edsilia Rombley. Maar: slaat de vonk over? Zo ja, dan valt er ook nog geld te verdienen!

Bekijk hier alle video's en artikelen van Liedje op het eerste gezicht

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV