Charmaine en Luc knallen in Liedje op het eerste gezicht met 'I'm Yours'

Charmaine en Luc knallen in Liedje op het eerste gezicht met 'I'm Yours'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Charmaine en Luc</em> knallen in <em>Liedje op het eerste gezicht</em> met 'I'm Yours' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Liedje op het eerste gezicht van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Charmaine en Luc staan te knallen tijdens hun duet bij Liedje op het eerste gezicht. Samen hebben ze gekozen voor het nummer 'I'm Yours' van Stevie Wonder. Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Charmaine en Luc staan te knallen tijdens hun duet bij Liedje op het eerste gezicht. Samen hebben ze gekozen voor het nummer 'I'm Yours' van Stevie Wonder.

Bekijk het fragment uit Liedje op het eerste gezicht hierboven. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Liedje op het eerste gezicht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's