Zien: Metropole Orkest speelt 'Fly' uit de film Intouchables live bij Renze op zondag

Zien: Metropole Orkest speelt 'Fly' uit de film Intouchables live bij Renze op zondag

Monday 7 November 2022 om 08:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 6 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Metropole Orkest</em> speelt 'Fly' uit de film <em>Intouchables</em> live bij <em>Renze op zondag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 6 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. De Avond van de Filmmuziek komt er weer aan en daarom werd in Renze op zondag stilgestaan bij de kracht die filmmuziek kan hebben. Om dat te demonstreren was (een deel van) het Metropole Orkest aanwezig in de studio om het stuk 'Fly' van Ludovico Einaudi te spelen. Dit kennen we uit de populaire Franse film Intouchables (2011). Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Metropole Orkest speelt 'Fly' uit de film Intouchables live bij Renze op zondag

De Avond van de Filmmuziek komt er weer aan en daarom werd in Renze op zondag stilgestaan bij de kracht die filmmuziek kan hebben. Om dat te demonstreren was (een deel van) het Metropole Orkest aanwezig in de studio om het stuk 'Fly' van Ludovico Einaudi te spelen. Dit kennen we uit de populaire Franse film Intouchables (2011).

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's