Renze Op Zondag: Sharon den Adel, Maarten van Rossem, Dominic Seldis gemist? | Gids.tv

Renze Op Zondag: Sharon den Adel, Maarten van Rossem, Dominic Seldis gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-11-06 22:46:00
Actueel

Uitzending van Renze Op Zondag gemist? Zondag in RENZE:

  • In de veelbesproken docu Hanky Panky Goodbye van Roosmarijn Wind wordt het anti-Aziatisch racisme in ons land pijnlijk duidelijk.Tina Nijkamp vindt dat de docu een groter publiek verdient en wil meer tv-presentatoren van Aziatische komaf. Samen zijn ze vanavond te gast.
  • Sharon den Adel verovert met Within Temptation de wereld. De band is net terug van een Amerikaanse tournee én de volgende grote Europese tour staat alweer voor de deur. Sharon vertelt vanavond over het succes van de band en natuurlijk treedt ze op.
  • Komkommers vindt 'ie goor, Monopoly en Scrabble zijn favoriet en hij heeft sinds 1974 niet gezwommen. Dat en meer kom je te weten in Maarten van Rossem - De Podcast. Vanavond leert de kijker Maarten van Rossem nóg wat beter kennen, samen met zijn podcastmaatje Tom Jessen.
  • Met het Metropole Orkest en Dominic Seldis tovert Renze vanavond de studio om tot een bioscoop: een voorproefje van De Avond Van De Filmmuziek. Samen met LAKSHMI en Hermine Deurloo spelen zij de mooiste muzikale composities die speciaal voor film zijn geschreven.
Bekijk deze aflevering van Renze Op Zondag hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Renze

Renze Op Zondag video's

Renze Op Zondag TV-Nieuws