Ordinary Joe vanaf dinsdag te zien op Net5: bekijk de eerste beelden

Ordinary Joe vanaf dinsdag te zien op Net5: bekijk de eerste beelden

Maandag 7 november 2022 om 12:00

Vanaf dinsdag kun je bij Net5 kijken naar de nieuwe dramaserie Ordinary Joe. Deze serie volgt Joe Kimbreau, die na zijn afstuderen een beslissing moet nemen: met zijn familie uit eten gaan, met zijn vriendin Jenny naar het strand gaan, of de aantrekkelijke medestudente Amy mee uitvragen. Deze keuzes leiden allemaal naar een ander pad in zijn leven en al deze mogelijke uitkomsten zijn te volgen in de serie, die na zijn beslissing tien jaar vooruit springt in de tijd.

Bekijk de eerste beelden van Ordinary Joe hieronder.

De nieuwe dramaserie Ordinary Joe is vanaf dinsdag 8 november wekelijks om 21.25 uur te zien op Net5. Je kunt elke aflevering van Ordinary Joe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Ordinary Joe</em> vanaf dinsdag te zien op Net5: bekijk de eerste beelden Vanaf dinsdag kun je bij Net5 kijken naar de nieuwe dramaserie Ordinary Joe. Deze serie volgt Joe Kimbreau, die na zijn afstuderen een beslissing moet nemen: met zijn familie uit eten gaan, met zijn vriendin Jenny naar het strand gaan, of de aantrekkelijke medestudente Amy mee uitvragen. Deze keuzes leiden allemaal naar een ander pad in zijn leven en al deze mogelijke uitkomsten zijn te volgen in de serie, die na zijn beslissing tien jaar vooruit springt in de tijd. Bekijk de eerste beelden van Ordinary Joe hieronder. De nieuwe dramaserie Ordinary Joe is vanaf dinsdag 8 november wekelijks om 21.25 uur te zien op Net5. Je kunt elke aflevering van Ordinary Joe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Op1: Nasrdin Dchar over nieuwe dramaserie Het Gouden Uur (video) Bekijk deze video » Judas seizoen 2 vanaf 10 november bij Videoland: Astrid getuigt tegen Willem Holleeder Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's