Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer: Rico Verhoeven zet Art in een ijsbad

Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer: Rico Verhoeven zet Art in een ijsbad

Nieuw seizoen <em>Rooijakkers over de vloer</em>: Rico Verhoeven zet Art in een ijsbad In het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Rico Verhoeven. En dit wordt een ijskoud gesprek. ‘Rustig ademen!’Art treft bij aankomst de kickbokser namelijk aan in een ijsbad. En uiteraard lijkt het Rico een goed idee als de presentator ook even plaatsneemt in het ijskoude water. Rooijakkers is sportief en gaat de uitdaging aan, maar hij lijkt het niet makkelijk te hebben. “Rustig ademen!” Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer vanaf 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje Bekijk deze video » Nicolette Kluijver: 'Zo zit het nu tussen mij en mijn ex-man Joost' (Rooijakkers over de vloer) Bekijk deze video » Rooijakkers over de Vloer gemist? Robert de Hoog miste Gerard Joling Bekijk deze video »
Maandag 29 april om 10:17

In het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer gaat Art Rooijakkers op bezoek bij Rico Verhoeven. En dit wordt een ijskoud gesprek.

‘Rustig ademen!’
Art treft bij aankomst de kickbokser namelijk aan in een ijsbad. En uiteraard lijkt het Rico een goed idee als de presentator ook even plaatsneemt in het ijskoude water. Rooijakkers is sportief en gaat de uitdaging aan, maar hij lijkt het niet makkelijk te hebben. “Rustig ademen!”

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers over de vloer vanaf 5 mei elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's