Özcan Akyol heeft oplossing voor erectieproblemen Waylon: 'Dan heb je 10 uur een stijve!'

Özcan Akyol heeft oplossing voor erectieproblemen Waylon: 'Dan heb je 10 uur een stijve!'

Dinsdag 8 november 2022 om 08:06

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Özcan Akyol</em> heeft oplossing voor erectieproblemen <em>Waylon</em>: 'Dan heb je 10 uur een stijve!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Waylon heeft afgelopen weekend weer een totaal bespottelijk tv-optreden ten beste gegeven. In Boerderij van Dorst vertelde hij over zijn erectieproblemen, wat meespeelde bij zijn 'besluit' om overspel te plegen terwijl zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was. Uiteraard kan Vandaag Inside niet aan deze uitspraken voorbijgaan. Tafelgast Özcan Akyol heeft zelfs een wondermiddeltje meegenomen voor Waylon, waarmee je de hele nacht vooruit kunt: "Dan heb je tien uur lang een stijve!" Uiteraard zijn de heren aan tafel bijzonder geïnteresseerd... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Waylon heeft afgelopen weekend weer een totaal bespottelijk tv-optreden ten beste gegeven. In Boerderij van Dorst vertelde hij over zijn erectieproblemen, wat meespeelde bij zijn 'besluit' om overspel te plegen terwijl zijn vriendin Bibi Breijman zwanger was. Uiteraard kan Vandaag Inside niet aan deze uitspraken voorbijgaan. Tafelgast Özcan Akyol heeft zelfs een wondermiddeltje meegenomen voor Waylon, waarmee je de hele nacht vooruit kunt: "Dan heb je tien uur lang een stijve!" Uiteraard zijn de heren aan tafel bijzonder geïnteresseerd...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's