Waylon ging vreemd om erectieproblemen: ‘Ik was een tyfuslul’ (Boerderij van Dorst)

Waylon ging vreemd om erectieproblemen: ‘Ik was een tyfuslul’ (Boerderij van Dorst)

Maandag 7 november 2022 om 10:52

Waylon was zondag in de uitzending van Boerderij van Dorst erg openhartig over zijn persoonlijke problemen. Even geleden kwam naar buiten dat hij vreemdging toen zijn vriendin Bibi Breijman hoogzwanger was, en nu vertelt de zanger waarom. Hij had namelijk erectieproblemen…

Lees verder onder de video.

Waylon ging vreemd om erectieproblemen: ‘Ik was een tyfuslul’ (<em>Boerderij van Dorst</em>) Waylon was zondag in de uitzending van Boerderij van Dorst erg openhartig over zijn persoonlijke problemen. Even geleden kwam naar buiten dat hij vreemdging toen zijn vriendin Bibi Breijman hoogzwanger was, en nu vertelt de zanger waarom. Hij had namelijk erectieproblemen… Lees verder onder de video. Waylon vindt erectieproblemen geen excuus voor vreemdgaan“Fuck it. Door het leven, door wat dan ook, door weet ik veel wat, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen, die ervoor gezorgd hebben dat het beneden niet meer lekker werkte”, vertelt Waylon. Volgens de zanger is dit overigens geen excuus voor overspel, maar dit is ‘het demoon’ waar hij het eerder over had. “Ik ben gewoon een tyfuslul geweest die een ongelooflijk stomme fout heeft gemaakt en die een probleem dat hij had is gaan oplossen met iets wat veel grotere problemen heeft veroorzaakt. Vanuit paniek.” Bekijk het verhaal van Waylon in de video van Boerderij van Dorst hierboven. Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Waylon in Boerderij van Dorst: 'Ik ben niet zo'n rokkenjager' (video) Bekijk deze video » Waylon: 'Erectieproblemen leidden tot vreemdgaan' (Boerderij van Dorst) Bekijk deze video »

Waylon vindt erectieproblemen geen excuus voor vreemdgaan
“Fuck it. Door het leven, door wat dan ook, door weet ik veel wat, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen, die ervoor gezorgd hebben dat het beneden niet meer lekker werkte”, vertelt Waylon. Volgens de zanger is dit overigens geen excuus voor overspel, maar dit is ‘het demoon’ waar hij het eerder over had. “Ik ben gewoon een tyfuslul geweest die een ongelooflijk stomme fout heeft gemaakt en die een probleem dat hij had is gaan oplossen met iets wat veel grotere problemen heeft veroorzaakt. Vanuit paniek.”

Bekijk het verhaal van Waylon in de video van Boerderij van Dorst hierboven.

Boerderij van Dorst is iedere zondag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's