Zien: Emirates-passagier wordt GEK als ze niet mag inchecken voor haar vlucht (video)

Zien: Emirates-passagier wordt GEK als ze niet mag inchecken voor haar vlucht (video)

Tuesday 8 November 2022 om 13:02

Opvallende beelden uit Mexico: een vrouw die wilde gaan inchecken voor een Emirates-vlucht ging helemaal door het dolle heen toen haar de toegang ontzegd werd. Ze zou te laat zijn gearriveerd en daarnaast een verlopen paspoort hebben willen gebruiken.

'Gevecht'
Dat ze niet mee mocht werd echter niet zomaar door haar geaccepteerd: ze begon te schreeuwen, te vechten met het grondpersoneel en klom zelfs op de incheckbalie, vanwaar ze door ging met haar tirade. Bekijk de beelden, geplaatst door regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart, hieronder:

Zien: <em>Emirates-passagier</em> wordt GEK als ze niet mag inchecken voor haar vlucht (video) Opvallende beelden uit Mexico: een vrouw die wilde gaan inchecken voor een Emirates-vlucht ging helemaal door het dolle heen toen haar de toegang ontzegd werd. Ze zou te laat zijn gearriveerd en daarnaast een verlopen paspoort hebben willen gebruiken. 'Gevecht'Dat ze niet mee mocht werd echter niet zomaar door haar geaccepteerd: ze begon te schreeuwen, te vechten met het grondpersoneel en klom zelfs op de incheckbalie, vanwaar ze door ging met haar tirade. Bekijk de beelden, geplaatst door regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart, hieronder: Bekijk ook Louis van Gaal tegen Danny Ghosen: 'Denk je dat ik geen kranten lees?' (video) Bekijk deze video » Mona Keijzer over instroom asielzoekers: 'Dit houden we niet vol!' (HLF8) Bekijk deze video »
Viral :
Zien: Emirates-passagier wordt GEK als ze niet mag inchecken voor haar vlucht (video)

Actuele video's

Meer actuele video's