Louis van Gaal tegen Danny Ghosen: 'Denk je dat ik geen kranten lees?' (video)

Louis van Gaal tegen Danny Ghosen: 'Denk je dat ik geen kranten lees?' (video)

Dinsdag 8 november 2022 om 10:02

Waar de spelers van het Nederlands Elftal zich angstvallig stilhouden over de misstanden in Qatar lukt het presentator Danny Ghosen wel om bondscoach Louis van Gaal daar wat over te laten zeggen, nadat die hem aangeeft dat hij heus wel kranten leest en het nieuws volgt. 'Dat er een hoop verkeerde dingen zijn gedaan, en misschien nog steeds, dat is een feit. Dat is niet een vraagteken.'

Bekijk het fragment van In de schaduw van het WK hieronder

Louis van Gaal tegen <em>Danny Ghosen</em>: 'Denk je dat ik geen kranten lees?' (video) Waar de spelers van het Nederlands Elftal zich angstvallig stilhouden over de misstanden in Qatar lukt het presentator Danny Ghosen wel om bondscoach Louis van Gaal daar wat over te laten zeggen, nadat die hem aangeeft dat hij heus wel kranten leest en het nieuws volgt. 'Dat er een hoop verkeerde dingen zijn gedaan, en misschien nog steeds, dat is een feit. Dat is niet een vraagteken.' Bekijk het fragment van In de schaduw van het WK hieronder In de schaduw van het WK is iedere dinsdag rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Danny Ghosen botst met Gijs de Jong (KNVB) over WK Qatar Bekijk deze video » Hoezo mag Alexia niet eindeloos shoppen en pakketjes bestellen? (Shownieuws) Bekijk deze video »

In de schaduw van het WK is iedere dinsdag rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's