Mischa Blok over Fred Teeven: "Ik hoor helemaal niets over mensen of over gevoel bij je" (HLF8)

Mischa Blok over Fred Teeven: "Ik hoor helemaal niets over mensen of over gevoel bij je" (HLF8)

Dinsdag 8 november 2022 om 21:24

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

De tafelgasten van HLF8 zijn het roerend met elkaar eens dat het optreden van Sophie Hermans voor de pers niet sterk was. Zij stond hen te woord na het overleg dat de Tweede Kamer fractie van de VVD had met Mark Rutte over de 'spreidingswet asielzoekers'. In de discussie die volgt mist Mischa Blok het menselijke aspect in Fred Teevens betoog: "Het gaat om mensen, ik hoor helemaal niets over mensen of over gevoel bij je."

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Mischa Blok</em> over <em>Fred Teeven</em>: &quot;Ik hoor helemaal niets over mensen of over gevoel bij je&quot; (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De tafelgasten van HLF8 zijn het roerend met elkaar eens dat het optreden van Sophie Hermans voor de pers niet sterk was. Zij stond hen te woord na het overleg dat de Tweede Kamer fractie van de VVD had met Mark Rutte over de 'spreidingswet asielzoekers'. In de discussie die volgt mist Mischa Blok het menselijke aspect in Fred Teevens betoog: "Het gaat om mensen, ik hoor helemaal niets over mensen of over gevoel bij je." Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's