Dinsdag in Oplichters Aangepakt: hoe gaat het met de zusjes Jedaja en Susanna?

Dinsdag in Oplichters Aangepakt: hoe gaat het met de zusjes Jedaja en Susanna?

Dinsdagavond zagen we 'Kees van der Spek Ontmaskert, hoe is het nu?' in Oplichters Aangepakt over de zusjes Jedaja en Susanna. Hun ouders kregen destijds een ingeving van God om halsoverkop naar Nigeria te emigreren. Susanna vertrouwde de boel echter niet en schakelde de hulp in van Kees en zijn team. Tijdens de opnameperiode destijds besloot de rechter gelukkig dat de meisjes het huis uit moesten. Hoe gaat het nu met ze?

Bekijk de video van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt hieronder

Dinsdag in <em>Oplichters Aangepakt</em>: hoe gaat het met de zusjes Jedaja en Susanna? Dinsdagavond zagen we 'Kees van der Spek Ontmaskert, hoe is het nu?' in Oplichters Aangepakt over de zusjes Jedaja en Susanna. Hun ouders kregen destijds een ingeving van God om halsoverkop naar Nigeria te emigreren. Susanna vertrouwde de boel echter niet en schakelde de hulp in van Kees en zijn team. Tijdens de opnameperiode destijds besloot de rechter gelukkig dat de meisjes het huis uit moesten. Hoe gaat het nu met ze? Bekijk de video van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt hieronder Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek in HLF8 over angst: "Ik ging vroeger waterskiën bij nijlpaarden" Bekijk deze video » Video: Kim-Lian van der Meij en Kees van der Spek zondag te zien in Code van Coppens Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Oplichters Aangepakt: hoe gaat het met de zusjes Jedaja en Susanna?

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's