Kees van der Spek in HLF8 over angst: "Ik ging vroeger waterskiën bij nijlpaarden"

Kees van der Spek in HLF8 over angst: "Ik ging vroeger waterskiën bij nijlpaarden"

Donderdag 27 oktober 2022 om 22:21

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 27 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kees van der Spek</em> in <em>HLF8</em> over angst: &quot;Ik ging vroeger waterskiën bij nijlpaarden&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van donderdag 27 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Misdaad journalist Kees van der Spek vertelt bij HLF8 over het angstigste moment uit zijn leven: “Ik heb natuurlijk veel gekke dingen meegemaakt, ik ben namelijk gegijzeld in een massagesalon in Shanghai.” Toch is dat voor Kees niet het angstige moment uit zijn leven, in zijn jeugd is hij namelijk tijdens het waterskiën bijna in contact geweest met nijlpaarden. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Misdaad journalist Kees van der Spek vertelt bij HLF8 over het angstigste moment uit zijn leven: “Ik heb natuurlijk veel gekke dingen meegemaakt, ik ben namelijk gegijzeld in een massagesalon in Shanghai.” Toch is dat voor Kees niet het angstige moment uit zijn leven, in zijn jeugd is hij namelijk tijdens het waterskiën bijna in contact geweest met nijlpaarden.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's