HLF8: moet er een algeheel verbod op vuurwerk afsteken komen?

HLF8: moet er een algeheel verbod op vuurwerk afsteken komen?

Woensdag 9 november 2022 om 20:31

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

De Nederlandse politie heeft vandaag in Duitsland 350.000 kilo illegaal vuurwerk onderschept. Dat is twee keer zoveel als er ontploft is bij de vuurwerkramp in Enschede. En het is een record hoeveelheid met een straatwaarde van een paar miljoen. In HLF8 zien we in een filmpje het effect van het afsteken van een ‘Cobra’ in een auto. De vraag is natuurlijk of er een algeheel verbod op het afsteken van vuurwerk moet komen.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em>: moet er een algeheel verbod op <em>vuurwerk</em> afsteken komen? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse politie heeft vandaag in Duitsland 350.000 kilo illegaal vuurwerk onderschept. Dat is twee keer zoveel als er ontploft is bij de vuurwerkramp in Enschede. En het is een record hoeveelheid met een straatwaarde van een paar miljoen. In HLF8 zien we in een filmpje het effect van het afsteken van een ‘Cobra’ in een auto. De vraag is natuurlijk of er een algeheel verbod op het afsteken van vuurwerk moet komen. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's