Johan Derksen over taakstraf Glennis Grace: "Kan gaan vakkenvullen bij de Jumbo" (Vandaag Inside)

Johan Derksen over taakstraf Glennis Grace: "Kan gaan vakkenvullen bij de Jumbo" (Vandaag Inside)

Woensdag 9 november 2022 om 23:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> over taakstraf <em>Glennis Grace</em>: &quot;Kan gaan vakkenvullen bij de Jumbo&quot; (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ook in Vandaag Inside zien we het persmoment met Glennis Grace nadat ze te horen heeft gekregen dat ze 200 uur taakstraf krijgt. Grace gaat niet in hoger beroep en hoopt ooit om de tafel te kunnen zitten met de slachtoffers. Op de vraag 'hoe zie je je taakstraf voor je?' antwoordt Glennis: "Geen idee, kan ik geen antwoord op geven." Johan Derksen heeft wel een idee: "Vind je niet dat ze kan gaan vakkenvullen bij de Jumbo?" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Ook in Vandaag Inside zien we het persmoment met Glennis Grace nadat ze te horen heeft gekregen dat ze 200 uur taakstraf krijgt. Grace gaat niet in hoger beroep en hoopt ooit om de tafel te kunnen zitten met de slachtoffers. Op de vraag 'hoe zie je je taakstraf voor je?' antwoordt Glennis: "Geen idee, kan ik geen antwoord op geven." Johan Derksen heeft wel een idee: "Vind je niet dat ze kan gaan vakkenvullen bij de Jumbo?"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's