Najib tegen Bridget in Het Perfecte Plaatje: ‘Getrouwd zijn is helemaal niet romantisch’

Najib tegen Bridget in Het Perfecte Plaatje: ‘Getrouwd zijn is helemaal niet romantisch’

Donderdag 10 november 2022 om 10:53

In Het Perfecte Plaatje wordt Bridget Maasland helemaal enthousiast van een fotoshoot waarbij een pasgetrouwd stel staat te poseren. Medekandidaat Najib Amhali wordt hier juist helemaal niet vrolijk van, volgens de comedian komt dat doordat Bridget zelf niet getrouwd is. “Je weet niet hoe het is om getrouwd te zijn. Dat is helemaal niet romantisch”, aldus Najib. “Ik wil hem eigenlijk waarschuwen.”

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Najib tegen Bridget in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: ‘Getrouwd zijn is helemaal niet romantisch’ In Het Perfecte Plaatje wordt Bridget Maasland helemaal enthousiast van een fotoshoot waarbij een pasgetrouwd stel staat te poseren. Medekandidaat Najib Amhali wordt hier juist helemaal niet vrolijk van, volgens de comedian komt dat doordat Bridget zelf niet getrouwd is. “Je weet niet hoe het is om getrouwd te zijn. Dat is helemaal niet romantisch”, aldus Najib. “Ik wil hem eigenlijk waarschuwen.” Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Het Perfecte Plaatje: welke fotograaf moet deze week de wedstrijd verlaten? Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de vijfde aflevering Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's