Trijntje commandeert Tijl in Het Perfecte Plaatje: ‘Spuit in zijn gezicht!’

Trijntje commandeert Tijl in Het Perfecte Plaatje: ‘Spuit in zijn gezicht!’

Thursday 10 November 2022 om 11:40

In Het Perfecte Plaatje besluit Trijntje Oosterhuis om de hulp van presentator Tijl Beckand in te schakelen. Ze heeft weinig tijd voor de fotoshoot, dus ze commandeert erop los. Tijl moet met een plantenspuit het model besproeien, en ze is erg resoluut met haar aanwijzingen. “Spuit in zijn gezicht, dat kan jij!”, aldus Trijntje. “En nu eruit want je blokkeert mijn beeld.”

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Trijntje commandeert Tijl in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: ‘Spuit in zijn gezicht!’ In Het Perfecte Plaatje besluit Trijntje Oosterhuis om de hulp van presentator Tijl Beckand in te schakelen. Ze heeft weinig tijd voor de fotoshoot, dus ze commandeert erop los. Tijl moet met een plantenspuit het model besproeien, en ze is erg resoluut met haar aanwijzingen. “Spuit in zijn gezicht, dat kan jij!”, aldus Trijntje. “En nu eruit want je blokkeert mijn beeld.” Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de vijfde aflevering Bekijk deze video » Najib tegen Bridget in Het Perfecte Plaatje: ‘Getrouwd zijn is helemaal niet romantisch’ Bekijk deze video »
TV :
Trijntje commandeert Tijl in Het Perfecte Plaatje: ‘Spuit in zijn gezicht!’

Actuele video's

Meer actuele video's