Een Jaar Van Je Leven: is huilende Mexx hier glashard aan het liegen?

Een Jaar Van Je Leven: is huilende Mexx hier glashard aan het liegen?

Donderdag 10 november 2022 om 14:09

In Een Jaar Van Je Leven hebben Kim en Mexx een discussie. Mexx wordt beschuldigd van een bepaalde uitspraak over het stemmen die ze zou hebben gedaan bij Martin, maar volgens Mexx is daar niets van waar en ze begint zelfs te huilen. Maar het lijkt erop dat ze niet helemaal de waarheid spreekt…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: is huilende Mexx hier glashard aan het liegen? In Een Jaar Van Je Leven hebben Kim en Mexx een discussie. Mexx wordt beschuldigd van een bepaalde uitspraak over het stemmen die ze zou hebben gedaan bij Martin, maar volgens Mexx is daar niets van waar en ze begint zelfs te huilen. Maar het lijkt erop dat ze niet helemaal de waarheid spreekt… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Martin klaar met Mexx als ze in een handdoek rondloopt Bekijk deze video » Een Jaar van je Leven: Kim is klaar met Martin: 'Wat wil je doen, mij bij mijn strot pakken?' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's