Een Jaar Van Je Leven: Martin klaar met Mexx als ze in een handdoek rondloopt

Een Jaar Van Je Leven: Martin klaar met Mexx als ze in een handdoek rondloopt

Maandag 7 november 2022 om 16:37

In Een Jaar Van Je Leven is Mexx op zoek naar een pleister, ze slaat een handdoek om in de badkamer om er een te pakken uit een andere kamer. Martin, die eerder zoende met Mexx, ziet dit tafereel en is er niet over te spreken. Hij laat het echter aan Marciano over om er iets van te zeggen.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Martin klaar met Mexx als ze in een handdoek rondloopt In Een Jaar Van Je Leven is Mexx op zoek naar een pleister, ze slaat een handdoek om in de badkamer om er een te pakken uit een andere kamer. Martin, die eerder zoende met Mexx, ziet dit tafereel en is er niet over te spreken. Hij laat het echter aan Marciano over om er iets van te zeggen. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Kim emotioneel in Een Jaar Van Je Leven na opdracht: ‘Ik ben fucking claustrofobisch’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: vrouwen maken plan om de macht over te nemen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's