Johan Derksen vindt Remko Pasveer ongeschikt voor Ajax: 'Zoutzak!'

Johan Derksen vindt Remko Pasveer ongeschikt voor Ajax: 'Zoutzak!'

Vrijdag 11 november 2022 om 08:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> vindt Remko Pasveer ongeschikt voor <em>Ajax</em>: 'Zoutzak!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen nam het donderdag verrassend genoeg op voor Ajax. Volgens de analist doet de media er alles aan om een crisis bij de Amsterdammers te creëren. Daar had Derksen zelf in het verleden ook regelmatig een handje van, maar dat lijkt de beste man vergeten te zijn. Overigens vindt hij wél dat Remko Pasveer (39) nu écht ongeschikt is als keeper van Ajax. Volgens Derksen staat Pasveer 'als een zoutzak' te keepen. Vorig jaar was Pasveer nog één van de steunpilaren van het elftal... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen nam het donderdag verrassend genoeg op voor Ajax. Volgens de analist doet de media er alles aan om een crisis bij de Amsterdammers te creëren. Daar had Derksen zelf in het verleden ook regelmatig een handje van, maar dat lijkt de beste man vergeten te zijn. Overigens vindt hij wél dat Remko Pasveer (39) nu écht ongeschikt is als keeper van Ajax. Volgens Derksen staat Pasveer 'als een zoutzak' te keepen. Vorig jaar was Pasveer nog één van de steunpilaren van het elftal...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's