Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vorige week ging het derde seizoen van Meer dan goud van start met een aflevering die volledig in het teken stond van Marianne Timmer. Deze week gaat het programma verder met een episode over wielrenner Michael Boogerd. PaniekaanvallenWielerheld Michael Boogerd vertelt over de zware druk die hem als kind werd opgelegd. Over het vaderschap en de paniekaanvallen waarvoor hij zeven weken werd opgenomen. En voor het eerst zien we sporters onder elkaar praten over dopinggebruik. Hoe kijken Boogerd en de andere vijf terug op zijn 'legacy'? Over het programmaZes oud-topsporters delen een week lang hun leven onder het dak van het veertiende-eeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen. In een intieme setting, zonder interviewer of presentator, voeren ze bijzondere en openhartige gesprekken. Aan de hand van foto’s van bijzondere momenten uit hun sport- en privéleven herbeleven ze zo met elkaar hoogte- en dieptepunten. Bekijk ook Marianne Timmer emotioneel over serie Meer dan Goud: "Ik denk dat zij gewoon erbij was" Bekijk deze video »
Uitzending :
Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vorige week ging het derde seizoen van Meer dan goud van start met een aflevering die volledig in het teken stond van Marianne Timmer. Deze week gaat het programma verder met een episode over wielrenner Michael Boogerd.

Paniekaanvallen
Wielerheld Michael Boogerd vertelt over de zware druk die hem als kind werd opgelegd. Over het vaderschap en de paniekaanvallen waarvoor hij zeven weken werd opgenomen. En voor het eerst zien we sporters onder elkaar praten over dopinggebruik. Hoe kijken Boogerd en de andere vijf terug op zijn 'legacy'?

Over het programma
Zes oud-topsporters delen een week lang hun leven onder het dak van het veertiende-eeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen. In een intieme setting, zonder interviewer of presentator, voeren ze bijzondere en openhartige gesprekken. Aan de hand van foto’s van bijzondere momenten uit hun sport- en privéleven herbeleven ze zo met elkaar hoogte- en dieptepunten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Meer Dan Goud

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV