Johan Derksen onthult de hobby van Truus van Gaal: 'Neuken!'

Johan Derksen onthult de hobby van Truus van Gaal: 'Neuken!'

Vrijdag 11 november 2022 om 08:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> onthult de hobby van <em>Truus van Gaal</em>: 'Neuken!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen vertelt in Vandaag Inside dat hij getuige was van het moment toen Louis van Gaal en zijn huidige vrouw Truus aan elkaar gekoppeld werden. Dat gebeurde door de eega van Dick Advocaat. Volgens Derksen is Truus van Gaal echter nogal een flapuit, wat wel bleek uit een rubriekje in een magazine. Daarin mocht ze haar hobby's noemen, en die van Truus was een pikante: "Neuken!" Het zal waarschijnlijk een hobby van veel Nederlanders zijn, maar het zorgt natuurlijk voor verbazing in Vandaag Inside. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Johan Derksen vertelt in Vandaag Inside dat hij getuige was van het moment toen Louis van Gaal en zijn huidige vrouw Truus aan elkaar gekoppeld werden. Dat gebeurde door de eega van Dick Advocaat. Volgens Derksen is Truus van Gaal echter nogal een flapuit, wat wel bleek uit een rubriekje in een magazine. Daarin mocht ze haar hobby's noemen, en die van Truus was een pikante: "Neuken!" Het zal waarschijnlijk een hobby van veel Nederlanders zijn, maar het zorgt natuurlijk voor verbazing in Vandaag Inside.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's