Sinterklaasjournaal: kinderen overstuur door gezonken stoomboot, is het te eng?

Sinterklaasjournaal: kinderen overstuur door gezonken stoomboot, is het te eng?

Friday 11 November 2022 om 13:39

Zoals altijd zijn er ook dit jaar grote problemen met de intocht van Sinterklaas, dit wordt uitgebreid in beeld gebracht door het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok. Deze keer is de stoomboot zo lek als een mandje en uiteindelijk zinkt de boot van de Sint zelfs. Dit is een nogal heftig verhaal voor de jonge kijkers, veel kinderen zitten overstuur voor de televisie...

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder.

Het Sinterklaasjournaal is dagelijks om 18.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sinterklaasjournaal</em>: kinderen overstuur door gezonken stoomboot, is het te eng? Zoals altijd zijn er ook dit jaar grote problemen met de intocht van Sinterklaas, dit wordt uitgebreid in beeld gebracht door het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok. Deze keer is de stoomboot zo lek als een mandje en uiteindelijk zinkt de boot van de Sint zelfs. Dit is een nogal heftig verhaal voor de jonge kijkers, veel kinderen zitten overstuur voor de televisie... Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Het Sinterklaasjournaal is dagelijks om 18.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken bij Gids.tv. Bekijk: Dominee Gremdaat: 'Wat zou het fijn zijn als Sinterklaas wereldwijd de macht zou krijgen' Bekijk deze video » Zien: Dieuwertje Blok onthult welke BN'ers in Het Sinterklaasjournaal opduiken Bekijk deze video »
TV :
Sinterklaasjournaal: kinderen overstuur door gezonken stoomboot, is het te eng?

Actuele video's

Meer actuele video's