Rob Goosens kritisch op horror Sinterklaasjournaal: "Opsporing Verzocht in het klein"

Rob Goosens kritisch op horror Sinterklaasjournaal: "Opsporing Verzocht in het klein"

Vrijdag 11 november 2022 om 20:39

Al 21 jaar is Het Sinterklaasjournaal vaste prik bij miljoenen kinderen en hun ouders. Dit jaar geen kapot stuurwiel, geen geesten of een paard met watervrees, maar een drijfnatte Sinterklaas en een zinkende stoomboot.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob Goosens</em> kritisch op horror <em>Sinterklaasjournaal</em>: &quot;Opsporing Verzocht in het klein&quot; Al 21 jaar is Het Sinterklaasjournaal vaste prik bij miljoenen kinderen en hun ouders. Dit jaar geen kapot stuurwiel, geen geesten of een paard met watervrees, maar een drijfnatte Sinterklaas en een zinkende stoomboot. Tekst gaat verder onder de video. Het SinterklaasjournaalNet als voorgaande jaren is het dus nog maar sterk de vraag of de intocht morgen doorgaat. Het resultaat: miljoenen gezinnen doen geen oog meer dicht. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over de gebeurtenissen in Het Sinterklaasjournaal. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goosens kritisch op horror Sinterklaasjournaal: "Opsporing Verzocht in het klein"

Het Sinterklaasjournaal
Net als voorgaande jaren is het dus nog maar sterk de vraag of de intocht morgen doorgaat. Het resultaat: miljoenen gezinnen doen geen oog meer dicht. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over de gebeurtenissen in Het Sinterklaasjournaal.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's