Vanavond in Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti: Wat is de echte naam van Willeke?

Vanavond in Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti: Wat is de echte naam van Willeke?

Vanavond kun je op SBS6 kijken naar de tweede aflevering van de driedelige documentaireserie Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti. In drie afleveringen wordt een portret geschetst van één van de grootste zangeressen van het Nederlandse levenslied.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti</em>: Wat is de echte naam van Willeke? Vanavond kun je op SBS6 kijken naar de tweede aflevering van de driedelige documentaireserie Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti. In drie afleveringen wordt een portret geschetst van één van de grootste zangeressen van het Nederlandse levenslied. Tekst gaat verder onder de video. Ware liefdeWilleke Alberti ontgroeit haar beroemde vader Willy Alberti en ontpopt zich als onafhankelijk artiest. Ze krijgt haar eigen shows en gaat acteren in films, tv-series en musicals. Tegelijkertijd zet ze alles op alles om de ware liefde te vinden. Ze trouwt drie keer, maar telkens loopt haar huwelijk op de klippen. Bekijk het fragment uit Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ernstig zieke dochter Willeke Alberti, Daniëlle, geeft update: "Onderweg naar Duitsland" Bekijk deze video » Vanavond in Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti: Liefde voor overleden vader Bekijk deze video »

Ware liefde
Willeke Alberti ontgroeit haar beroemde vader Willy Alberti en ontpopt zich als onafhankelijk artiest. Ze krijgt haar eigen shows en gaat acteren in films, tv-series en musicals. Tegelijkertijd zet ze alles op alles om de ware liefde te vinden. Ze trouwt drie keer, maar telkens loopt haar huwelijk op de klippen.

Bekijk het fragment uit Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV