College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van College Tour is de veelbesproken opiniemaker Sander Schimmelpenninck te gast. Twan Huys ondervraagt de journalist samen met een zaal vol studenten. Alle fragmenten uit deze uitzending Sander Schimmelpenninck blokkeert mensen op Twitter vanwege domheid (College Tour) Bekijk deze video » Zus Catrien over Sander Schimmelpenninck: "De ondernemersgeest zat er al vroeg in" (College Tour) Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck in College Tour: “Ik ben heel erg geërgerd over rijke mensen" Bekijk deze video » QuoteSander Schimmelpenninck is een van de meest invloedrijke opiniemakers in Nederland. Hij ruilde als jonge advocaat op de Zuidas de advocatuur in voor de journalistiek. Op 32-jarige leeftijd schopt Schimmelpenninck het tot het hoofdredacteurschap van het zakenblad Quote. Tv-makerAls presentator van de VPRO-serie Sander en de kloof laat Schimmelpenninck zich ook gelden als tv-maker. Hij heeft met de Zelfspodcast een van de best beluisterde podcasts van Nederland en laat wekelijks van zich horen als best gelezen columnist van de Volkskrant. Bekijk ook Zien: Sander Schimmelpenninck werd gebeld door Peter Gillis, die plek in Quote 500 eiste Bekijk deze video » Geert Wilders slacht Sander Schimmelpenninck: 'Ramp voor de mensheid & verzuurde man' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 13 November 2022 om 21:05

In de voorlaatste aflevering van dit seizoen van College Tour is de veelbesproken opiniemaker Sander Schimmelpenninck te gast. Twan Huys ondervraagt de journalist samen met een zaal vol studenten.

Quote
Sander Schimmelpenninck is een van de meest invloedrijke opiniemakers in Nederland. Hij ruilde als jonge advocaat op de Zuidas de advocatuur in voor de journalistiek. Op 32-jarige leeftijd schopt Schimmelpenninck het tot het hoofdredacteurschap van het zakenblad Quote.

Tv-maker
Als presentator van de VPRO-serie Sander en de kloof laat Schimmelpenninck zich ook gelden als tv-maker. Hij heeft met de Zelfspodcast een van de best beluisterde podcasts van Nederland en laat wekelijks van zich horen als best gelezen columnist van de Volkskrant.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

Actuele video's

Meer actuele video's