Leon Riemers in Khalid & Sophie tegen verbod lachgas: "De overheid slaapt"

Leon Riemers in Khalid & Sophie tegen verbod lachgas: "De overheid slaapt"

Dinsdag 15 november 2022 om 19:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Leon Riemers in <em>Khalid &amp; Sophie</em> tegen verbod <em>lachgas</em>: &quot;De overheid slaapt&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het kabinet is van plan het recreatief gebruik van lachgas per 1 januari te verbieden. De Branchevereniging eist dat het verbod van tafel gaat. Leon Riemers van de Branchevereniging reageert: "Overheid slaapt al vanaf 2016. Iedereen komt weg met een ballon achter het stuur met een waarschuwing." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Leon Riemers in Khalid & Sophie tegen verbod lachgas: "De overheid slaapt"

Het kabinet is van plan het recreatief gebruik van lachgas per 1 januari te verbieden. De Branchevereniging eist dat het verbod van tafel gaat. Leon Riemers van de Branchevereniging reageert: "Overheid slaapt al vanaf 2016. Iedereen komt weg met een ballon achter het stuur met een waarschuwing."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's