Confrontatie met onwillige directrice kindertehuis (Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt)

Confrontatie met onwillige directrice kindertehuis (Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt)

In de aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt van vanavond gaan Kees en Minouk op zoek naar Minouks moeder in India. Zij komen terecht bij een kindertehuis maar de directrice wil geen open kaart spelen. In een eerste confrontatie met Van der Spek gaat het over waarom zij zoveel geld vraagt voor zoektochten terwijl ze al weet dat de biologische moeder niet gevonden wil worden. Bekijk de video hieronder.

Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Confrontatie met onwillige directrice kindertehuis (<em>Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt</em>) In de aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt van vanavond gaan Kees en Minouk op zoek naar Minouks moeder in India. Zij komen terecht bij een kindertehuis maar de directrice wil geen open kaart spelen. In een eerste confrontatie met Van der Spek gaat het over waarom zij zoveel geld vraagt voor zoektochten terwijl ze al weet dat de biologische moeder niet gevonden wil worden. Bekijk de video hieronder. Kees van der Spek: Oplichters aangepakt is wekelijks op dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Spek in RTL Boulevard over oplichters: "Negen ton buitgemaakt" Bekijk deze video » Kees van der Spek in RTL Boulevard over DNA-onderzoek in Rotterdams zedenmisdrijf Bekijk deze video » Minouk in Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt: "Ik geef nog steeds niet op" Bekijk deze video »
TV :
Confrontatie met onwillige directrice kindertehuis (Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt)

Actuele video's

Meer actuele video's