Jinek verstoord door gele hesjes: opzet van talkshow zelf? (video)

Jinek verstoord door gele hesjes: opzet van talkshow zelf? (video)

Na de vastgeplakte milieugek op tafel, de boze Oranjesupporters en een vrouw die een tepel liet zien werd de uitzending van Jinek dinsdagavond wederom (geregisseerd?) verstoord: deze keer wilden twee aandachtstrekkers in gele hesjes aandacht voor de misstanden in Qatar.

Vooropgezet?
Veel mensen geloven inmiddels niet meer dat de talkshow zo vaak het toneel is van dit soort acties en vermoeden dat het allemaal vooropgezet is, om zo wat extra reuring te creëren. Want met de zwaar beveiligde John van den Heuvel in de studio zou je toch denken dat niet iedereen zomaar naar de presentatrice toe kan lopen...

Bekijk het betreffende fragment van Jinek en enkele reacties daarop hieronder:

<em>Jinek</em> verstoord door gele hesjes: opzet van talkshow zelf? (video) Na de vastgeplakte milieugek op tafel, de boze Oranjesupporters en een vrouw die een tepel liet zien werd de uitzending van Jinek dinsdagavond wederom (geregisseerd?) verstoord: deze keer wilden twee aandachtstrekkers in gele hesjes aandacht voor de misstanden in Qatar. Vooropgezet?Veel mensen geloven inmiddels niet meer dat de talkshow zo vaak het toneel is van dit soort acties en vermoeden dat het allemaal vooropgezet is, om zo wat extra reuring te creëren. Want met de zwaar beveiligde John van den Heuvel in de studio zou je toch denken dat niet iedereen zomaar naar de presentatrice toe kan lopen... Bekijk het betreffende fragment van Jinek en enkele reacties daarop hieronder:
TV :
Jinek verstoord door gele hesjes: opzet van talkshow zelf? (video)Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV