ZIEN: aandachtsgeile klimaatactivist bij Jinek in paniek als hij van tafel wordt gehaald

ZIEN: aandachtsgeile klimaatactivist bij Jinek in paniek als hij van tafel wordt gehaald

Woensdag 26 oktober 2022 om 08:22

Het moet toch niet gekker worden. Dinsdagavond besloot een wel érg aandachtsgeile klimaatactivist, ene Jelle, zich vast te lijmen aan de talkshowtafel van Jinek - overigens gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, die invalt. Het bizarre incident werd in de reclame gelukkig verholpen, want een wel erg paniekerige Jelle werd toen hardhandig verwijderd van de tafel: "Mijn veiligheid staat op het spel!" Tja, daar had je eerder over moeten nadenken.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: aandachtsgeile klimaatactivist bij <em>Jinek</em> in paniek als hij van tafel wordt gehaald Het moet toch niet gekker worden. Dinsdagavond besloot een wel érg aandachtsgeile klimaatactivist, ene Jelle, zich vast te lijmen aan de talkshowtafel van Jinek - overigens gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, die invalt. Het bizarre incident werd in de reclame gelukkig verholpen, want een wel erg paniekerige Jelle werd toen hardhandig verwijderd van de tafel: "Mijn veiligheid staat op het spel!" Tja, daar had je eerder over moeten nadenken. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 25 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. 'Kanker!'Wanneer een flinke groep mensen in aantocht is om de tafel weg te dragen en opzij te houden, zodat deze Jelle er vanzelf vanaf glijdt, begint de paniek toe te slaan. Op wanhopige toon roept Jelle dat ze hem schade kunnen toebrengen. Wanneer Jelle is weggedragen houdt men de tafel schuin en valt hij van de tafel, waarbij hij ook nog eens het toppunt van beschaving blijkt te zijn door met 'kanker' te schelden. De hysterie slaat dan helemaal toe: "IK VERZET ME NIET! IK LOOP RUSTIG MEE!" Een hilarische vertoning. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
ZIEN: aandachtsgeile klimaatactivist bij Jinek in paniek als hij van tafel wordt gehaald

'Kanker!'
Wanneer een flinke groep mensen in aantocht is om de tafel weg te dragen en opzij te houden, zodat deze Jelle er vanzelf vanaf glijdt, begint de paniek toe te slaan. Op wanhopige toon roept Jelle dat ze hem schade kunnen toebrengen. Wanneer Jelle is weggedragen houdt men de tafel schuin en valt hij van de tafel, waarbij hij ook nog eens het toppunt van beschaving blijkt te zijn door met 'kanker' te schelden. De hysterie slaat dan helemaal toe: "IK VERZET ME NIET! IK LOOP RUSTIG MEE!" Een hilarische vertoning.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's