Video: Louis van Gaal opnieuw meester in Engelse taal: "We can come an end"

Video: Louis van Gaal opnieuw meester in Engelse taal: "We can come an end"

Woensdag 16 november 2022 om 14:21

We weten inmiddels dat de persconferenties met Louis van Gaal legendarische vormen aan kunnen nemen en dat de bondscoach in ruzies met journalisten het beste is. Zijn Engels neemt ook dit toernooi weer meesterlijke vormen aan. Zo komt hij op de eerste persconferentie al met een legendarische uitspraak: "I believe that we can come an end, but we need also luck".

Bekijk het fragment uit de persconferentie van Louis van Gaal hieronder. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Video: <em>Louis van Gaal</em> opnieuw meester in Engelse taal: &quot;We can come an end&quot; We weten inmiddels dat de persconferenties met Louis van Gaal legendarische vormen aan kunnen nemen en dat de bondscoach in ruzies met journalisten het beste is. Zijn Engels neemt ook dit toernooi weer meesterlijke vormen aan. Zo komt hij op de eerste persconferentie al met een legendarische uitspraak: "I believe that we can come an end, but we need also luck". Bekijk het fragment uit de persconferentie van Louis van Gaal hieronder. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Bekijk ook Louis van Gaal over oranje onderbroek: 'Uit respect voor mijn lieve Truusje!' (video) Bekijk deze video » Ruzie tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen in Qatar: "Jij bent echt ongelofelijk" Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Louis van Gaal opnieuw meester in Engelse taal: "We can come an end"

Actuele video's

Meer actuele video's