Ruzie tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen in Qatar: "Jij bent echt ongelofelijk"

Ruzie tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen in Qatar: "Jij bent echt ongelofelijk"

Woensdag 16 november 2022 om 14:11

Het Nederlands elftal mag dan wel in Qatar zijn: het gesteggel tussen journalisten en bondscoach Louis van Gaal is niet veranderd. Louis krijgt het ook in de eerste persconferentie aan de stok met Valentijn Driessen.

Ruzie tussen <em>Louis van Gaal</em> en Valentijn Driessen in Qatar: &quot;Jij bent echt ongelofelijk&quot; Het Nederlands elftal mag dan wel in Qatar zijn: het gesteggel tussen journalisten en bondscoach Louis van Gaal is niet veranderd. Louis krijgt het ook in de eerste persconferentie aan de stok met Valentijn Driessen. Geen antwoord"Alleen jij kan deze vraag stellen", zegt Van Gaal tegen de journalist van De Telegraaf, als hij hem vraagt over de situatie van Jasper Cillessen. Vervolgens geeft hij geen antwoord meer op de vragen: "Ik geef daar geen antwoord meer op. Die vraag had je eerder moeten stellen. Jij bent echt ongelofelijk! Thuis hebben ze allemaal gezien wat voor een vragen jij stelt." Bekijk het fragment van de persconferentie hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Bekijk ook Noa Vahle doet pikante onthulling: 'VI-onderbroek voor Louis van Gaal in de maak' Bekijk deze video » Video: Louis van Gaal opnieuw meester in Engelse taal: "We can come an end" Bekijk deze video »
Voetbal :
Ruzie tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen in Qatar: "Jij bent echt ongelofelijk"

Geen antwoord
"Alleen jij kan deze vraag stellen", zegt Van Gaal tegen de journalist van De Telegraaf, als hij hem vraagt over de situatie van Jasper Cillessen. Vervolgens geeft hij geen antwoord meer op de vragen: "Ik geef daar geen antwoord meer op. Die vraag had je eerder moeten stellen. Jij bent echt ongelofelijk! Thuis hebben ze allemaal gezien wat voor een vragen jij stelt."

Bekijk het fragment van de persconferentie hierboven. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's