Olga Zuiderhoek in Khalid & Sophie over eerste solovoorstelling

Olga Zuiderhoek in Khalid & Sophie over eerste solovoorstelling

Woensdag 16 november 2022 om 19:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Olga Zuiderhoek</em> in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over eerste solovoorstelling Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 16 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Olga Zuiderhoek is bezig met haar eerst solovoorstelling. Haar platencollectie is dé rode draad van de voorstelling. Olga laat een greep zien van haar collectie en pakt de single 'Milord' van Corry Brokken om te laten horen: "Tranen schoten in m'n ogen als kind." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Olga Zuiderhoek in Khalid & Sophie over eerste solovoorstelling

Olga Zuiderhoek is bezig met haar eerst solovoorstelling. Haar platencollectie is dé rode draad van de voorstelling. Olga laat een greep zien van haar collectie en pakt de single 'Milord' van Corry Brokken om te laten horen: "Tranen schoten in m'n ogen als kind."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's