Zien: stripper verstoort uitzending Vandaag Inside, brandweerman Theo nergens te bekennen

Zien: stripper verstoort uitzending Vandaag Inside, brandweerman Theo nergens te bekennen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 16 november. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>stripper</em> verstoort uitzending <em>Vandaag Inside</em>, brandweerman Theo nergens te bekennen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 16 november. Je kunt de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De uitzending van Jinek wordt de laatste tijd regelmatig verstoord door activisten. Dinsdag was het wéér zover en veel mensen vermoeden dat het doorgestoken kaart was, wellicht om de kijkcijfers wat op te krikken. Vandaag Inside heeft dergelijke stunts helemaal niet nodig, want de talkshow is elke avond een doorslaand succes. Toch besloot de redactie een parodie op de gebeurtenissen bij Jinek te maken, want een vrouw ontdeed zich tijdens de uitzending van haar kleding en paradeerde in lingerie door de studio. Helaas was brandweerman Theo, die de beveiliging verzorgt, nergens te bekennen... Wilfred Genee is bijzonder verontwaardigd over de slechte beveiliging. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De uitzending van Jinek wordt de laatste tijd regelmatig verstoord door activisten. Dinsdag was het wéér zover en veel mensen vermoeden dat het doorgestoken kaart was, wellicht om de kijkcijfers wat op te krikken. Vandaag Inside heeft dergelijke stunts helemaal niet nodig, want de talkshow is elke avond een doorslaand succes. Toch besloot de redactie een parodie op de gebeurtenissen bij Jinek te maken, want een vrouw ontdeed zich tijdens de uitzending van haar kleding en paradeerde in lingerie door de studio. Helaas was brandweerman Theo, die de beveiliging verzorgt, nergens te bekennen... Wilfred Genee is bijzonder verontwaardigd over de slechte beveiliging.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV